Batteri

PSW Solar kan levere energilagringsløsninger til alle sine solcelleanlegg enten det er for privatbolig, industri eller næringsbygg. Med en smart batteriløsning vil du kunne lagre energi når den er billig og selge når den er dyr. I tillegg vil du optimalisere energiforbruket ditt og unngå forbrukstopper som ofte inntreffer når strømmen er på det dyreste. Ved strømbrudd vil du med en batteriløsning opprettholde tilgang på strøm i en periode som er basert på ditt forbruk og kapasitet på batteriet.

Batterilagring for solcelleanlegg

Utfordringen

Nettet

Energi kommer vanligvis fra strømnettet. Prisen på denne strømmen er avhengig av hvor mye du bruker, og når du bruker den. Hva skjer om strømmen blir borte?

Sol

Med et solcelleanlegg produserer du din egen energi til ditt forbruk, og selger strømmen når du har overproduksjon. Hvilken pris får du for strømmen?

Batteri

Med et batteri kan du lagre energi til du trenger det mest eller strømmen er dyrest. Men når skal man lade og når skal man forbruke denne energien?

Løsningen

Lastglatting

Batteriet brukes til å holde strømforbruket innenfor ønsket kapasitetsledd for å redusere nettleie kostnader.

Kostglatting

Batteriet lades opp når strømmen er billigst eller når du får minst betalt for solenergien din. Batteriet lades ut når du oppnår høyeste døgnpris for den lagrede energien.

Selvforsynt

Overproduksjon fra solcelle energien lagres og brukes når solen går ned.

Styring manuelt

Batteriet kan styres manuelt til å lade opp eller ut. Lastglatting, Kostglatting og Selvforsynt kan settes manuelt.

Fjernstyring

Lastglatting, Kostglatting og Selvforsynt aktivieres automatisk basert på strømpris, forbruk og produksjon.

Strømbrudd

Solcelle omformere kan ikke tilbakemate til strømnettet når nettet blir borte. Batteriet muliggjør bruk av solenergi ved strømbrudd.

Full kontroll

Logging

Systemet logger data for de to siste årene. Dataene presenteres i en god grafisk fremstilling.

Fjernstyring

Systemet kan fjernstyres via web på PC, nettbrett eller smart telefon.